Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

538 Ochtendshow - Fajah Lourens krijgt kritiek van Edwin Evers - Weekblad Party

Hannelore Zwitserlood: 'Online geïntimideerd door Boef
538 Ochtendshow

Vor 1 tag · radio director coco hermans is blij met het nieuwe ochtendteam: Luister je favoriete shows en fragment van radio 538 terug! Vanaf 3 januari presenteren wietze de … Sta elke dag op met de 538 ochtendshow met frank dane! Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe ochtendshow is daarin een volgende stap. Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender. Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe … Daarmee wordt er afscheid genomen van de. Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien.

Sta elke dag op met de 538 ochtendshow met frank dane! Vanaf 3 januari presenteren wietze de … Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender. Vor 1 tag · radio director coco hermans is blij met het nieuwe ochtendteam: Dat heeft de zender bekendgemaakt. Vor 1 tag · frank dane heeft zijn laatste uitzending van zijn ochtendshow op radio 538 al achter de rug.

538 Ochtendshow - Lange Frans noemt uitspraken over aanslag op Rutte

Lange Frans noemt uitspraken over aanslag op Rutte
Vor 1 tag · vanaf maandag 3 januari presenteren wietze de jager en klaas van der eerden dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur de nieuwe ochtendshow op radio 538. Sta elke dag op met de 538 ochtendshow met frank dane! Vor 1 tag · coco hermans: Heb je iets gemist op radio 538? Dat heeft de zender bekendgemaakt. Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe ochtendshow is daarin een volgende stap. Vor 1 tag · radio director coco hermans is blij met het nieuwe ochtendteam:

"met de nieuwe ochtendshow gaat 538 een volgende fase in.

Heb je iets gemist op radio 538? Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender. Vanaf maandag nemen wietze de jager en klaas van der eerden de ochtenduren voor hun rekening. Vanaf 3 januari presenteren wietze de …

De dj kreeg maandag te horen dat hij wordt vervangen door wietze de jager en klaas van der eerden en. Vanaf 3 januari presenteren wietze de … Heb je iets gemist op radio 538? Vor 1 tag · vanaf maandag 3 januari presenteren wietze de jager en klaas van der eerden dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur de nieuwe ochtendshow op radio 538.

538 Ochtendshow . Radio 538 | Blik op nieuws

Radio 538 | Blik op nieuws
Vor 1 tag · frank dane en zijn team maken na drie jaar plaats voor een nieuwe ochtendshow op radio 538. Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender. Vor 1 tag · radio director coco hermans is blij met het nieuwe ochtendteam: Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien. De dj kreeg maandag te horen dat hij wordt vervangen door wietze de jager en klaas van der eerden en. Vanaf maandag nemen wietze de jager en klaas van der eerden de ochtenduren voor hun rekening. Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe … Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe ochtendshow is daarin een volgende stap. Vor 1 tag · vanaf maandag 3 januari presenteren wietze de jager en klaas van der eerden dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur de nieuwe ochtendshow op radio 538. Dat heeft de zender bekendgemaakt.

Vor 1 tag · vanaf maandag 3 januari presenteren wietze de jager en klaas van der eerden dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur de nieuwe ochtendshow op radio 538.

Dat heeft de zender bekendgemaakt. Sta elke dag op met de 538 ochtendshow met frank dane! Vor 1 tag · radio director coco hermans is blij met het nieuwe ochtendteam:

Vanaf 3 januari presenteren wietze de … Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe ochtendshow is daarin een volgende stap. Vor 1 tag · coco hermans:

538 Ochtendshow : Hannelore Zwitserlood: 'Online geïntimideerd door Boef

Hannelore Zwitserlood: 'Online geïntimideerd door Boef
Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien. Eind november hebben we een start gemaakt met het aanpassen van onze programmering en de nieuwe … Vanaf 3 januari presenteren wietze de … Luister je favoriete shows en fragment van radio 538 terug! Vor 1 tag · vanaf maandag 3 januari presenteren wietze de jager en klaas van der eerden dagelijks van 06.00 tot 10.00 uur de nieuwe ochtendshow op radio 538. Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien. Vor 1 tag · frank dane en zijn team maken na drie jaar plaats voor een nieuwe ochtendshow op radio 538. Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender.

Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender.

Dat heeft de zender bekendgemaakt. Heb je iets gemist op radio 538? Door de jaren heen ontwikkelt ons publiek zich en het is voor een hitstation heel belangrijk met de luisterbehoefte mee te groeien. Sta elke dag op met de 538 ochtendshow met frank dane!

538 Ochtendshow - Fajah Lourens krijgt kritiek van Edwin Evers - Weekblad Party. Vor 1 tag · frank dane heeft zijn laatste uitzending van zijn ochtendshow op radio 538 al achter de rug. Vor 1 tag · bij 538 is in de ochtend niet langer plek voor frank dane, die drie jaar lang op dat tijdstip een programma had bij de radiozender. De dj kreeg maandag te horen dat hij wordt vervangen door wietze de jager en klaas van der eerden en.